Despre Noi

01ALUCIUS SPEED LOGISTIC

Unul dintre liderii în transportul internațional de marfă

De pe vremea strămoșilor noștri, transportul a jucat un rol important în dezvoltarea afacerilor bune și nu numai. Transportul de marfa cu camioane este cea mai eficienta metoda pe distante scurte si medii.

În ultimii ani ne-am descoperit pasiunea pentru transport, așa că ne-a venit ideea de a pune bazele acestei companii. Punctualitatea si placerea de a ne ridica mereu la nivelul asteptarilor clientilor cu care colaboram ne-au facut sa ne dezvoltam rapid in acest domeniu si sa avem recenzii de top.

Conducerea companiei noastre a lucrat de mulți ani într-o companie în care transportul a fost un lucru esențial în buna funcționare a acestuia. Drept urmare, echipa noastră știe exact cât de important este să ai un antreprenor serios care să respecte cerințele fiecărui client. .

Siguranța produselor dumneavoastră este interesul nostru principal.

02 Unde primăm

TRANSPORT RAPID

Oferim expertiză specifică industriei transporturilor; orice ai expedia, oriunde ai expedia.

SOFERI PROFESIONISTI

Puteți fi sigur că produsele dumneavoastră vor fi transferate în siguranță, soferii nostrii neavand nici un eveniment rutier.

EXPERIENTA 16 ANI

Avem o echipa care are peste 16 ani de experienta in managementul transporturilor si care va poate ajuta cu transporturile.

Image
Image